Aprílový žert!? Střela za 100 tisíc na BigBoard Superfinále bude! Jak můžeš vyhrát?

O2 arena během ženského superfinále v roce 2022 | foto: Martin Flousek/Český florbal

Parafrází známé hlášky z kultovního českého filmu můžeme říci: “Přátelé, kamarádi. My vám těch 100 tisíc přivezeme!”. To, co se od 1. dubna jevilo jako povedený aprílový žert, bude na BigBoard Superfinále zhmotněno do té nejdramatičtější podoby. Livesport jakožto hlavní partner florbalové bitvy roku dal do banku 100 tisíc pro toho šťastlivce, který se dokáže trefit přes celé hřiště do malinkého otvoru v brance.


Jen si to představ. Přestávka mezi třetinami urputného boje, plné tribuny, na ploše ty a v tvojí ruce florbalka. Před sebou máš míček a skrze délku hřiště sotva vidíš otvor v brance. Veškeré nervy jdou stranou, ty si vezmeš míček, trefíš jej a on přímou trajektorií zmizí v otvoru, kam se tak tak vejde. Ty tak odcházíš z BigBoard Superfinále obohacen/a nejen o fantastický zážitek, ale i o kulatou sumičku 100 tisíc korun od hlavního partnera florbalové bitvy roku společnosti Livesport.

Co pro to musíš udělat? Zastavit se u stánku Livesportu (sektor 113 a 114), vzít do ruky hůl a ukázat své střelecké umění. Nejúspěšnější střelec, který nasází nejvíce bodů, pak dostane šanci, aby zkusil své štěstí a obohatil svůj účet o šestimístnou částku.

Zároveň již známe jednoho fanouška, který takovou příležitost dostane. Je jím jeden z pěti výherců vstupenek, o něž se hrálo na instagramu hlavního partnera BigBoard Superfinále technologické společnosti Livesport.

Neváhej tedy a koukej si koupit lístky, pokud je ještě nemáš! Koupíš je tady.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se