Návrat šampionů: brněnský Street dopadl výhrou Tampere

Vítězové brněnského turnaje KFC Street Floorball League 2024 | foto: Jan Vlach / Český florbal

Po loňské odmlce se vrátili na trůn staří známí šampioni. Závěrečný turnaj KFC Street Floorball League, který hostilo Brno, opanoval potřetí během posledních čtyř ročníků tým Tampere. Tradičně nechyběl ani bohatý doprovodný program pro účastníky.


Stejně jako na některých předchozích zastávkách, ani v Brně nechyběl reprezentant Matěj Havlas. S ním si návštěvníci porovnali přesnost střelby a hráli o různé ceny. Dále se měřila rychlost střel u stánku ČEPS, přičemž ti nejúspěšnější obdrželi produkty z Fanshopu Českého florbalu.

Připraveny byly také nápoje pivovaru Holba. Vratné kelímky následně šlo vhodit do speciálního Haima boxu a podpořit vyléčené pacienty z dětské onkologie. Dále se přidala tradiční 15% sleva u generálního partnera KFC.

Co se týče zápasů, akce se naplno rozjela v sobotu kolem 10. hodiny. Bitvy po celou dobu postupovaly ve svižném tempu, a to i ve chvílích, kdy turnaj poznamenal déšť. Došlo také na velmi těsné souboje, o jejichž výsledku rozhodoval až penaltový rozstřel. Ten se vyskytl během osmifinále a čtvrtfinále dohromady třikrát.

Těsné byly také oba medailové duely. Bronz nakonec brala Scoobyho parta na úkor Red Devils PV a zlato připadlo po dalším rozstřelu družstvu Tampere. Brněnský titul se tedy po loňské přestávce vrátil zpět do rukou vítězů, kteří ho získali už v letech 2022 i 2021. Mistři získali kromě poukazu na 10 000 korun u dodavatele Florbalexpert, voucher na 3 000 korun v KFC nebo vstupenky na světový šampionát můžu 2024.

Rozdělovaly se ovšem i další ceny pro týmy, jako byla piva Holby nebo fanouškovská kolekce k mistrovství světa žen, jež bude příští rok hostit Česko. Účastníci navíc převzali unikátní medaile z recyklovaného florbalového vybavení.

Letošní KFC Street Floorball League je definitivně minulostí. Děkujeme všem pořadatelům k parádní organizaci nejen v Brně, ale také na všech ostatních místech, která sezonu 2024 hostila. Věříme, že jste si turnajovou sérii perfektně užili a zapojíte se i za rok.


Medailisté turnaje:
1. Tampere
2. Princezny
3. Scoobyho parta

Finále:
Princezny - Tampere 6:7n

O 3. místo:
Scoobyho parta - Red Devils PV 5:4

Semifinále:
Princezny - Scoobyho parta 11:3
Tampere - Red Devils PV

Čtvrtfinále:
RFL - Princezny 2:5
Bambulky - Scoobyho parta 4:5
Tampere - Slavia Team 96 14:3
Red Devils PV - Sokol Břeclav 3:2n

FOTOGALERIE

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se