Superliga míří za hranice! Vstupenky na výjezdní utkání jsou v prodeji

Marek Beneš a Matyáš Krebner v bitvě Tatran – Bohemians | foto: Matyáš Klápa/Tatran Střešovice

Livesport Superliga odstartuje 14. září ve velkém stylu. Pražské derby mezi Tatranem a Bohemians se odehraje v německém Chemnitzu. Součástí výjezdního klání bude také bitva mezi domácími Floor Fighters a úřadujícím šampionem z Weissenfelsu.


Fanoušci a fanynky se mohou těšit nejen na prvotřídní florbal a řadu českých i německých reprezentantů, ale také na doprovodný program, při kterém si budete moci zasoutěžit o ceny či zakoupit předměty z fanouškovské kolekce všech účastníků. Okolí Rikard-Hartmann Halle zkrátka bude žít florbalovou horečkou.

Stejně jako v minulém roce spolu otevřou ročník úřadující šampion ze Střešovic a nevyzpytatelní klokani z Bohemians. Loňský souboj úvodní nakonec musely rozseknout až nájezdy. Obě mužstva navíc patří mezi českou špičku.

Předkrm před superligovou bitvou obstará "německý Tatran" - UHC Sparkasse Weissenfels vybojoval v uplynulém ročníku svůj šestnáctý bundesligový titul a je tak nejúspěšnějším německým klubem. Proti němu se postaví Floor Fighters Chemnitz. Za domácí celek v předminulé sezoně nastupoval bývalý útočník Tatranu a jeho současný event manažer Dalibor Švéda.

Vstupenky na výjezdní utkání jsou k dispozici v síti Ticketportal. Lístek platí na oba zápasy.

Utkání za hranicemi je součástí projektu Českého florbalu, který takto chce pomáhat v rozvoji dalším národním florbalovým svazům. "Je to pro nás velmi důležitý projekt, který je součástí našeho směřování, kdy jako hnutí chceme být lídry v rámci mezinárodního rozvoje a zároveň chceme elitní soutěže více dostávat i k našim sousedům, abychom zvyšovali jejich prestiž ve střední Evropě. Propojení s německou federací funguje již delší dobu a výjezdní utkání je jedním ze spojujících prvků. Jsme rádi, že se oběma stranám povedlo domluvit pro tuto akci velmi zajímavá utkání, které osloví sportovní fanoušky. Utkání v Chemnitzu ale není jen o tom, abychom za hranice vyvezli top florbal, ale celý event má mnohem širší cíle. Během dne tak proběhnou semináře pro trenéry či rozhodčí. Půjde o vzájemnou inspiraci na mnoha úrovních, která přinese spoustu benefitů nejen pro německou stranu, ale také pro nás," popisoval při oznámení o konání výjezdního utkání ředitel elitních a mezinárodních projektů Petr Chvojka.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se