Sezona startuje už v neděli! Soutěžní premiéru obstarají Chodov a Hradec Králové

Chodovský brankář Tadeáš Dittrich nastupuje k utkání Livesport Superligy | foto: Matěj Pašek/FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Letní čekání je u konce. V neděli 4. srpna odstartuje sezona 2024/25 duelem ve vrcholové části Poháru Českého florbalu, ve kterém na sebe narazí pražský Chodov a prvoligový Hradec Králové. Všechny zápasy vrcholové části Poháru Českého florbalu můžete sledovat na platformě ceskyflorbal.tv.


Východočeši mohou být znovu černým koněm své skupiny. V minulém roce skončili na druhém místě, poradili si v derby s Pardubicemi a v nastavení zdolali rovněž Českou Lípu. Chodov před rokem ztratil ve vrcholové části jeden bod s Bulldogs Brno, v ostatních případech si dokázal poradit se soupeři z první ligy. Jejich zápas začíná v 18.30 a bude vůbec prvním soutěžním kláním nové sezony.

Skupina C, v níž jsou oba výše zmíněné týmy, nabídne solidní atraktivitu. Její součástí je také chodovský rival Sparta, na jejichž vzájemný souboj se můžete těšit už 12. srpna, a vloni superligový Butchis. Druhý duel nové sezony obstará regionální souboj mezi Mladou Boleslaví a Libercem, s oběma celky jsou ve skupině A ještě Chomutov a Štíři z Českých Budějovic. 

Ve skupině B se potkají Karlovy Vary, superligový nováček z Kladna, tradičně ambiciózní Ústí nad Labem a Náchod, který na jaře vybojoval návrat do druhé nejvyšší soutěže. Skupina D nabídne souboje superligové Ostravy a Královských Vinohrad, prvoligových Otrokovic a Troopers z Národní ligy. Poslední čtveřici tvoří klokani z Bohemians, dva brněnští rivalové Bulldogs a Hattrick a také Znojmo.

Vrcholová část je první fází Poháru Českého florbalu. O víkendu 24. – 25. srpna se rozehraje první kolo mužské části, které nabídne za jediný víkend téměř dvě stovky zápasů, o týden později proběhne druhé kolo a společně s ním také první kolo ženského pavouku Poháru Českého florbalu.

Nahrávám

Vyhledávání

PŘIHLÁSIT SE PŘES FLORBAL iD

Ještě nemáte účet?

Zaregistrujte se

Co je Florbal iD?

shield

VAŠE IDENTITA PRO ČESKÝ FLORBAL

Jednotné přihlašování napříč platformami.

shield

BEZPEČNOST A OCHRANA

Moderní technologie vás chrání před krádeží identity.

shield

VÝHODY PRO HRÁČE I FANOUŠKY

Snadný nákup vstupenek a další výhody.

shield

PERSONALIZOVANÝ ZÁŽÍTEK

Služby přizpůsobené vašim potřebám.