Semifinále Champions Cupu v Bolce! Prodej vstupenek začal

Florbalisté Mladé Boleslavi ve čtvrtfinále Champions Cupu vyřadili švýcarský Zug. Teď je čeká finský Nokian. Na fotce Jiří Besta | foto: Martin Flousek/Předvýběr.CZ Florbal MB

Před rokem zazářil v mužské části Champions Cupu střešovický Tatran, v nové sezoně má první úspěšný krok za sebou Bolka a chystá se na další. Úvodní semifinálový zápas proti finskému Nokianu se bude hrát v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi v neděli 3. listopadu a vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketportal. Zajistěte si včas místo na ten nejlepší mezinárodní klubový florbal v Česku.


Mladá Boleslav v zářijovém čtvrtfinále vyřadila z cesty úřadující švýcarské šampiony z Zugu po výhrách 3:1 doma a 10:4 venku. V listopadovém semifinále čeká další těžká váha, tentokrát z Finska. Nokian v dosavadních osmi zápasech F-Liigy ztratil jen jediné utkání a vede tabulku.

„Čeká nás asi nejtěžší možný soupeř,“ myslí si Joonas Naava, finský kouč Bolky, který se těší na souboj s týmem z jeho rodné země. „Věřím, že pokud ze sebe všichni dokážeme dostat maximum, máme na to, abychom semifinále zvládli. Budeme k tomu potřebovat i skvělou podporu našich fanoušků.“

V kádru Nokianu působí i Juuso Ahola, Luukas Hyvärinen, Nico Jonaeson, Mikko Laakso a Joona Rantala, pět reprezentantů z aktuálního finského výběru pro říjnové EFT.

Do Mladé Boleslavi dorazí Nokian v neděli 3. listopadu. Vstupenky do Městské sportovní haly s kapacitou 612 míst na sezení, jdou do prodeje na Ticketportalu za zvýhodněnou on-line cenu 250 Kč. Na místě před utkáním budou případně v prodeji za 350 Kč.

Nahrávám

Vyhledávání

PŘIHLÁSIT SE PŘES FLORBAL iD

Ještě nemáte účet?

Zaregistrujte se

Co je Florbal iD?

shield

VAŠE IDENTITA PRO ČESKÝ FLORBAL

Jednotné přihlašování napříč platformami.

shield

BEZPEČNOST A OCHRANA

Moderní technologie vás chrání před krádeží identity.

shield

VÝHODY PRO HRÁČE I FANOUŠKY

Snadný nákup vstupenek a další výhody.

shield

PERSONALIZOVANÝ ZÁŽÍTEK

Služby přizpůsobené vašim potřebám.