BigBoard Superfinále se blíží! TOHLE tě tam čeká

Maskoti dělají atmosféru během Superfinále florbalu 2022 | foto: Martin Flousek/Český florbal

Už tuhle neděli vyvrcholí sezona florbalovou bitvou roku. O2 arena ale nebude patřit jen tomu nejlepšímu florbalu, ale čeká na tebe také nabušený doprovodný program. Tady je ochutnávka toho, na co se můžeš na BigBoard Superfinále 2023 těšit.


Autogramiády

Chceš fotku s hvězdami české reprezentace nebo jejich podpis? Na BigBoard Superfinále 2023 budeš mít šanci. U stánku Livesportu (sektory 113 a 114) a Subterry (110 a 111) totiž proběhnou autogramiády s oporami národních týmů jako jsou Anna Brucháčková, Jana Christianová, Filip Forman, Lukáš Bauer či Adam Hemerka. U stánku Salmingu (105) pak můžeš získat podpis Filipa Langera.

Zažij BigBoard Superifnále z jiné perspektivy

Máš jedinečnou možnost vytopovat svůj zážitek z BigBoard Superfinále 2023. Jeho organizátoři si pro tebe připravili jedinečnou nabídku. Kup si k lístku i speciální rozšíření, díky kterému budeš moci být přímo u plochy během slavnostního nástupu hráček a hráčů nebo si projít zákoutí nejmodernější a největší arény v Česku společně s legendou Milanem Garčarem.

Florbalový veletrh

Z O2 areny si můžeš odnést nejen exkluzivní zážitek, ale také profesionální florbalové vybavení za ty nejvýhodnější superfinálové ceny. U sektoru 105 najdeš stánek vybavením značek Unihoc a Zone a stánek Salmingu. U sektoru 108 nakoupíš vybavení od Fat Pipu a u sektoru 116 pak najdeš stánky společností Tempish a Exe Sport.

Oblíkni se do stylu

U hlavního vstupu (sektor 101) najdeš hned dva stánky s oficiálním merchem. Jednak si můžeš zakoupit věci z aktuální kolekce merche Českého florbalu i předměty z kolekce BigBoard Superfinále 2023 včetně těch s motivy superfinalistů. Zároveň si také budeš moci vybrat z nabídky klubového merche všech účastníků florbalové bitvy roku. U sektoru 108 pak najdeš stánek se stylovými ponožkami od Many Mornings.

Zábava

Stejně jako v minulém roce si můžeš u stánku mediálního partnera BigBoard Superfinále 2023 Deník.cz vyzkoušet komentování florbalového zápasu (sektor 119).

Zároveň můžeš prokázat svůj florbalový um a zastřílet si na přesnost. Tuto možnost hledej u stánku Subterry (113 a 114), kde se budeš moci vyfotit také s pohárem pro vítěze mužské superligy, a Livesportu (110 a 111), kde tě dobrý výkon ve střelbě může dostat na hrací plochu.

U hlavního vchodu pak najdeš speciální fotostěnu od BigBoardu, kde si můžeš pořídit jedinečné fotky. Při použití speciálního hashtagu navíc budeš ve slosování o pronájem vlastního billboardu. Přímo v hledišti na tebe pak mimo speciální vizuální show čeká zábava s maskoty a tematické kvízy Kahoot od partnera Tipsport o hodnotné ceny.

Přispěj na dobročinné účely

Na takové akci, jakou je BigBoard Superfinále 2023, nesmí chybět ani podpora dobré věci. U sektorů 108 a 109 můžeš navštívit stánek organizace Haima, se kterou Český florbal dlouhodobě spolupracuje, a přispět navázáním zlaté stuhy k návratu dětí vyléčených z onkologického onemocnění zpět do běžného života.

Udržitelnost

Jedním z významných projektů Českého florbalu je podpora udržitelnosti. U sektoru 119 můžeš stejně jako vloni odevzdat staré, nepoužívané či nefunkční mobily do speciálního boxu společnosti Remobil. Ta pak každý odevzdaný telefon nejen zrecykluje a materiál poskytne k novému zpracování, ale také daruje za každý mobil 10 korun České olympijské nadaci, která podporuje sportování dětí, jejichž rodiče nemají dostatek finančních prostředků.

Zároveň si pro tebe Český florbal připravil unikátní výstavu, která ukazuje proces výroby recyklovaných medailí, k nimž se používají popraskané míčky a čepele. Pravidelně se s těmito medailemi můžete potkávat třeba na letní sérii Street Floorball League a dalších akcích pořádaných Českým florbalem.

Přijď včas, ať ti nic neuteče!

BigBoard Superfinále bude znovu stát za to. Už dopoledne si přijď užít parádní bitvy v Subterra Cupu a hned po nich i vrchol v podobě ženského superfinále a bitvy o titul v Livesport Superlize. O2 arena otevře své brány už v 10.00. Od dopoledních hodin tak můžeš nasávat tu nejlepší florbalovou atmosféru a užít si připravený doprovodný program.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se