Momenty roku 2022: Jubilejní Superfinále florbalu

Superfinále florbalu 2022 | foto: Matyáš Klápa/Český florbal

Největší florbalová akce roku v Česku nabídla znovu to, co všichni od superfinále očekávají – parádní atmosféru i velká dramata. Pojďte si znovu připomenout, co vše nabídlo jubilejní desáté Superfinále florbalu.


Po dvou sezonách se diváci dočkali toho, co superfinále nabízí. Na tribunách tisíce fanoušků, elektrizující atmosféra a bohatý doprovodný program. Na fanoušky čekala kromě florbalu i velká zábava. V O2 areně mohli získat podpisy florbalových hvězd nebo legendární lyžařky, olympijské vítězky Kateřiny Neumannové či se dokonce stát na chvíli florbalovým komentátorem.

Nechyběl ani tradiční veletrh florbalových značek, kde si mohli návštěvníci zakoupit výhodně vybavení, samozřejmostí byla limitovaná kolekce merche a tradiční multimediální show. Celý den byl navíc provázán s oslavami 30 let od založení Českého florbalu a fanoušci tak mohli navštívit výstavu jedinečných historických artefaktů, které souvisí s počátky dnes velmi populárního sportu v Česku.

Celý den začal Subterra Cupem, v němž triumfovaly hráčky Gymnázia Trutnov a Sprťáci z Ostravy. Ženské superfinále pak nabídlo bitvu Chodova s Ostravou, která si po vypjatém průběhu zapsala první titul v historii. Mužský souboj mezi Mladou Boleslaví a Tatranem rozhodl až nastavený čas, v němž za stavu 1:1 vystřelil Bolce třetí ligové vítězství Daniel Šebek.

Skvělá atmosféra se očekává i od superifnále v nadcházejícím roce. Bitva o české florbalové krále a královny proběhne v neděli 16. dubna. Vstupenky na vrchol sezony můžete koupit už nyní.

Vraťte se s námi do O2 areny a užijte si znovu atmosféru Superifnále florbalu 2022

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se