Byli jsme blízko, o to více to bude mrzet, smutní Martiník

Dobu stříbrnou má za sebou Tomáš Martiník. Ještě před zahájením ročníku zaznamenal zkušený kouč stříbrnou medaili s dívčím juniorským národním týmem, na konci sezony přebral stejnou medaili i jako trenér mužských Vítkovic. Jak však sám zmiňuje, jeho tým nebyl v neděli daleko od medaile nejcennější.


Úvod superfinále ostravskému celku nevyšel, Tatran dominoval a dostal se do vedení o dvě branky. Náskok však Vítkovičtí smazali a ve třetí periodě šli dokonce do vedení. "Já myslím, že jsme ukázali dobrou kvalitu a sehráli jsme povedený zápas. Samozřejmě s hořkou tečkou. Myslím si, že po té první třetině, která byla od nás taková trošku zatažená, jsme poté předvedli hodně odvážný výkon. Myslím, že jsme byli rovnocenným soupeřem Tatranu. Ve druhé třetině jsme byli určitě lepší, třetí byla o tom, kdo dá více gólů nebo to ubrání," zmiňuje Martiník. 

Utkání mělo od samého úvodu velký spád. Jak sám trenér vítkovického celku zmiňuje, jeho týmu tento styl boje vyhovuje "Už jsme to ukázali v sérii s Bohemians. Svědčí nám aktivní hra do útoku. Superfinále se ale nedá hrát zběsile. Nicméně v první třetině jsme se nedokázali udržet v útoku, soupeř nás tlačil více. Potom jsme zvýšili aktivitu dopředu, to už se muselo divákům líbit. Klobouk dolů před oběma týmy. Bohužel pro nás byl Tatran šťastnější," zmiňuje. 

"Teď jsme zklamaní. Uvidíme, třeba to za pár dní přejde. Sezona byla lehce turbulentní, ale zvládli jsme to a prošli do superfinále, kde jsme ostudu rozhodně neudělali. Naopak jsme překvapili, Tatran byl v očích veřejnosti velkým favoritem. Myslím si, že jsme byli hodně blízko k tomu, abychom to ve třetí třetině překlopili na naší stranu. O to více to asi samozřejmě bude mrzet, protože jsme dneska měli na výhru," dodává zklamaný vítkovický kouč. 

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se