Dva podobně vysoké výsledky a vedoucí body pro favority

Semifinálový souboj Vítkovic a FBC Ostravy | foto: 1.SC TEMPISH Vítkovice

Velikonoční období roku 2024 odstartovala semifinálová porce ČEZ Extraligy, v níž došlo na dva důležité duely. Kdo vybojoval vedoucí bod?


PSN Tatran Střešovice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV 2:7 (2:2, 0:2, 0:3) | Stav série: 1:2

Tatran rozjel první semifinálové utkání na své půdě velmi dobře a vedl již po necelých čtyřech minutách hry. Chodovu se ještě v první třetině podařilo skóre otočit brankami Venduly Štolbové a Lucie Baldreichové, do šaten se však šlo za stavu 2:2. Na druhou periodu se zase lépe nachystal hostující celek, který vstřelil dvě branky a svému soupeři nepovolil ani jednu. Podobně tomu bylo také v poslední dvacetiminutovce, kterou chodovské hráčky ovládly třemi brankami a dokráčely si tak pro výhru a vedoucí bod v sérii.

Branky: 4. Hermannová, 19. Želízková - 8. Štolbová, 17. Baldreichová, 29. Baldreichová, 38. Mezerová, 48. Mezerová, 52. Balková, 58. Havlíčková. Rozhodčí: Barbora Beranová - Lucie Hejnová. Vyloučení: 1:1. Využití: 0:0. Diváci: 135. Zásahy brankářek: Monika Šolleová 17 - Jana Christianová 21. | MATCH CENTER

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava - 1. SC TEMPISH Vítkovice 2:6 (1:1, 1:2, 0:3) | Stav série: 1:2

První třetina ostravského souboje skončila skóre 1:1 a naprosto přesně tak popsala celou tuhle semifinálovou sérii. Vítkovice i FBC Ostrava předváděly velmi vyrovnaný výkon a vedoucí branka rytířek byla zanedlouho smazána trefou domácích. Vyrovnaný průběh zmizel až ve druhé třetině, v níž nejprve poslal ostravské FBC do vedení neuvěřitelný šroubovák z hole Paulíny Hudákové. V rozmezí 27. a 28. minuty ale otěže zápasu převzaly zase Vítkovice, které se vyhouply do náskoku 3:2 a ten se stal také rozhodujícím. Domácí hráčky se snažily náskok smazat a vzali si k tomu také hru bez brankářky, z ní ale utržily pouze další dva góly a ve třetím semifinále tak padly 2:6.

Branky: 19. Káčová, 25. P. Hudáková - 14. Hyršová, 27. Hyršová, 28. Šponiarová, 58. Husková, 59. Seevaldová, 60. Maroszová. Rozhodčí: Michal Prouza - Petr Rogowski. Vyloučení: 1:1. Využití: 0:0. Diváci: 450. Zásahy brankářek: Veronika Tomšová 16 - Nikola Příleská 14. | MATCH CENTER

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se