Poslední šance stát se dobrovolníkem! Zažij BigBoard Superfinále zblízka

Superfináleman s pistolí na střílení triček | foto: Matyáš Klápa/Český florbal

BigBoard Superfinále 2023 se blíží. Už o víkendu poznáme nové šampiony nejvyšších florbalových soutěží a ty můžeš být u toho! Podílej se s námi na jedinečné akci a zažij superfinále zblízka jako dobrovolník.


Superfinále florbalu patří tradičně mezi největší sportovní události v Česku a i letos se do pražské O2 areny chystají tisíce diváků, pro které chystáme jedinečný zážitek. Ty můžeš být u tohoto speciálního okamžiku přímo a v první lajně!

Co ti nabízíme? Především se podíváš do zákulisí takové monstrózní akce, lecčemu se můžeš přiučit a zjistit, co všechno obnáší příprava a samotných chod takové akce, ze které si odneseš unikátní zážitky, zkušenosti a nové kontakty. Během celé události budeš mít zajištěný dostatek tekutin a stravu, také vyfasuješ slušivá trika.

Koho hledáme? Své uplatnění najde úplně každý, takže se nám rozhodně neboj ozvat. Superfinále florbalu se koná v neděli 16. dubna v pražské O2 areně, přípravy budou probíhat již od soboty 15., bydliště v Praze není podmínkou. Hlásit se můžeš prakticky odkudkoliv.

Jdeš do toho? Tak klikej SEM.


Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se