Subterra Cup ovládly holky z Gymnázia Trutnov a Sporťáci!

Vítězky Subterra Cupu 2021/22 – Gymnázium Trutnov | foto: Martin Flousek/Český florbal

Superfinále florbalu 2022 je v plném proudu! Jeho program odstartovala dvě finálová klání středoškolského Subterra Cupu, v nichž jako první titul mistryň vybojovaly dívky z trutnovského Gymnázia. Od 11:45 hrají také chlapci.


Gastro Girls - Gympl Trutnov 4:8 (1:5, 3:3)

Holky z trutnovského gymnázia do zápasu v O2 areně vlétly s opravdovou chutí, hned v první minutě totiž povedenou kombinací otevřely skóre sestry Korbelářové. Během deseti minut úvodního poločasu pak navíc Trutnov zvýšil své vedení již na 4:0 a diktoval tak tempo hry, čímž dělal radost zejména početnému kotli svých fanoušků. Druhý poločas již sice byl vyrovnaný, neboť v něm oba celky vsítily tři branky, pražské gastronomické škole ale již tohle, ani nařízené trestné střílení na výhru nestačilo a titul mistra dívčího Subterra Cupu tak bere Gymnázium Trutnov.

Sestava Gastro Girls: Sládková - Peková, Májová, Hejzlarová, Jílková, Škrabánková, Vachudová, Pajkrtová, Valentová

Sestava Gympl Trutnov: Kuželková - Kluhová, Jorová, Brejtrová, Žďárská, Soukupová, Fejfarová, Řeháková, Zuzánková, Hojná, Krákorová, Mičánková, R. Korbelářová, Sauerová, S. Korbelářová.​

Ohlasy po zápase:

Postupická - Sporťáci 3:6 (1:4, 2:2)

Chlapecké finále začalo zostra a již po 34 vteřinách se poprvé v celém superfinále Subterra Cupu 2022 vylučovalo. Hráči Sportovního gymnázia z Ostravy neváhali a své početní výhody neprodleně využili, čímž také otevřeli skóre celého zápasu. Dalšími třemi brankami si navíc vytvořili dobrý základ pro svou celkovou výhru 6:3 a stávají se tak mistrem chlapecké kategorie tohoto turnaje.

Sestava Postupické: Kvíz - Hais, Pospíchal, Wertheim, Votava, Bizík, Kuzma, Duda, Jašek, Kovařík, Horký, Hoch

Sestava Sporťáků: Petr - Sedláček, Minárik, Hudeček, Moravec, Holaník, Slončík, Chalupecký, Kuběna, Koudelný, Stibor, Pobořil, Vojáček

Ohlasy po zápase:

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se