DJ Roxtar rozjede BigBoard PRE-GAME SHOW! Co dalšího pro tebe chystáme v O2 areně?

Atmosféra na BigBoard Superfinále 2023 | foto: Barbora Reichová/Český florbal

BigBoard Superfinále se blíží mílovými kroky. Už 14. dubna se pražská O2 arena převleče znovu do florbalových barev. Těšit se můžeš na topový florbal, jedinečnou BigBoard PRE-GAME SHOW, kterou doprovodí hvězdný DJ Roxtar, ale také celou řadu dalšího doprovodného programu. Co tě tedy za turnikety největší multifunkční haly v Česku čeká? Čti a dozvíš se víc!


Program florbalové bitvy roku bude pořádně nabitý. Úvodní hodiny budou znovu patřit vrcholu středoškolského poháru Subterra Cupu, který už své superfinalistky a superfinalisty zná. Hned po něm přijdou na řade na řadu vrchol sezony ČEZ Extraligy a Livesport Superligy.

Titulovým zápasům žen a mužů bude předcházet jedinečná BigBoard PRE-GAME SHOW, během které dojde vůbec poprvé v České republice na unikátní světelnou show, kterou budou tvořit díky zapojení speciální aplikace samotní diváci. I ty se tak můžeš stát součástí v našich končinách dosud neviděného audiovizuálního umění, jež je doménou velkých zápasů v NBA, NFL či NHL.

Jedinečnou světelnou show doprovodí DJ Roxtar, kterého můžete znát z tuzemských rádií, televizí a samozřejmě ze sociálních sítích, na nichž patří mezi významné české influencery. Na jeho hudební show hude reagovat i tvůj mobil a řada dalších unikátních světel. Husí kůži navozující zážitek umocní také osobnosti českého showbyznysu, které zazpívají hymnu. Jejich jména se dozvíš už brzy. Co ti však můžeme zaručit, to je setkání s hvězdami florbalových reprezentací. V útrobách O2 areny si můžeš dojít pro podpis několika bronzových medailistek z mistrovství světa v Singapuru a dalšími osobnostmi reprezentačních týmů.

Chybět nebude ani tradiční veletrh florbalových značek, kde pořídíš florbalové vybavení za ty nejlepší ceny, soutěže a kvízy o skvělé ceny a celá řada dalších doprovodných aktivit. Samozřejmostí budou udržitelné aktivity a podpora dobré věci skrze organizaci Haima, budete moci také šlápnout do oranžových kol od Nadace ČEZ. Vaše energie poputuje na projekt Českého florbalu Hlavně nezlobte, který poukazuje zejména na téma slušného chování na dětských turnajích.

U florbalové bitvy roku nesmí chybět žádný z fanoušků, kterých se před rokem sešel v největší multifunkční hale v Česku rekordní počet. Vstupenky jsou stále k dispozici, zakoupíte je v síti Ticketportal a Ticketmaster. Přijď 14. dubna do O2 areny a pomozte nám zlomit další rekord!

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se