Superliga míří za hranice! Vstupenky na výjezdní utkání jsou v prodeji

Marek Beneš a Matyáš Krebner v bitvě Tatran – Bohemians | foto: Matyáš Klápa/Tatran Střešovice

Livesport Superliga odstartuje 14. září ve velkém stylu. Pražské derby mezi Tatranem a Bohemians se odehraje v německém Chemnitzu. Součástí výjezdního klání bude také bitva mezi domácími Floor Fighters a úřadujícím šampionem z Weissenfelsu.


Fanoušci a fanynky se mohou těšit nejen na prvotřídní florbal a řadu českých i německých reprezentantů, ale také na doprovodný program, při kterém si budete moci zasoutěžit o ceny či zakoupit předměty z fanouškovské kolekce všech účastníků. Okolí Rikard-Hartmann Halle zkrátka bude žít florbalovou horečkou.

Stejně jako v minulém roce spolu otevřou ročník úřadující šampion ze Střešovic a nevyzpytatelní klokani z Bohemians. Loňský souboj úvodní nakonec musely rozseknout až nájezdy. Obě mužstva navíc patří mezi českou špičku.

Předkrm před superligovou bitvou obstará "německý Tatran" - UHC Sparkasse Weissenfels vybojoval v uplynulém ročníku svůj šestnáctý bundesligový titul a je tak nejúspěšnějším německým klubem. Proti němu se postaví Floor Fighters Chemnitz. Za domácí celek v předminulé sezoně nastupoval bývalý útočník Tatranu a jeho současný event manažer Dalibor Švéda.

Vstupenky na výjezdní utkání jsou k dispozici v síti Ticketportal. Lístek platí na oba zápasy.

Utkání za hranicemi je součástí projektu Českého florbalu, který takto chce pomáhat v rozvoji dalším národním florbalovým svazům. "Je to pro nás velmi důležitý projekt, který je součástí našeho směřování, kdy jako hnutí chceme být lídry v rámci mezinárodního rozvoje a zároveň chceme elitní soutěže více dostávat i k našim sousedům, abychom zvyšovali jejich prestiž ve střední Evropě. Propojení s německou federací funguje již delší dobu a výjezdní utkání je jedním ze spojujících prvků. Jsme rádi, že se oběma stranám povedlo domluvit pro tuto akci velmi zajímavá utkání, které osloví sportovní fanoušky. Utkání v Chemnitzu ale není jen o tom, abychom za hranice vyvezli top florbal, ale celý event má mnohem širší cíle. Během dne tak proběhnou semináře pro trenéry či rozhodčí. Půjde o vzájemnou inspiraci na mnoha úrovních, která přinese spoustu benefitů nejen pro německou stranu, ale také pro nás," popisoval při oznámení o konání výjezdního utkání ředitel elitních a mezinárodních projektů Petr Chvojka.

Loading

Search

PŘIHLÁSIT SE PŘES FLORBAL iD

Ještě nemáte účet?

Zaregistrujte se

Co je Florbal iD?

shield

VAŠE IDENTITA PRO ČESKÝ FLORBAL

Jednotné přihlašování napříč platformami.

shield

BEZPEČNOST A OCHRANA

Moderní technologie vás chrání před krádeží identity.

shield

VÝHODY PRO HRÁČE I FANOUŠKY

Snadný nákup vstupenek a další výhody.

shield

PERSONALIZOVANÝ ZÁŽÍTEK

Služby přizpůsobené vašim potřebám.