ROADSHOW pokračuje! Superfináleman vyrazí na Spartu s Bolkou

Superfináleman na své první zastávce v rámci ROADSHOW navštívil duel Bohemians s Chodovem | foto: Martin Adamec/FbŠ Bohemians

Maskot BigBoard Superfinále florbalu znovu vyráží za diváky do haly. Už tento víkend jej uvidíte znovu v UNYP Aréně, kde tentokrát navštíví bitvu pražské Sparty s Mladou Boleslaví.


Superfinálemana budete moci zachytit v sobotu 18. března na třetím duelu čtvrtfinálové série mezi Spartou a Boleslaví a znovu si budete moci přímo na místě zasoutěžit ve speciálním kvízu a vyhrát neopakovatený zážitek – BigBoard Superfinále 360. Výherce se podívá na místa, kam se běžný fanoušek nedostane, ke dvěma vstupenkám na ty nejlepší místa v O2 areně dostane VIP catering, parkování zdarma, možnost se podívat do zázemí a být přímo u plochy při nástupu hráčů k zápasu.

Duel v UNYP Aréně na Podvinném Mlýně začíná v sobotu v 19.00. Potkat jej můžete už před zápasem. Během duelu se bude vyskytovat v prostorách haly a budete tak mít dost času na to, abyste se s ním vyfotili a především si zasoutěžili.

Podívejte se na to, jak vypadala jeho první zastávka:

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se