Premiéra letošního Streetu! Otevře ho dvoudenní turnaj v pivovaru Holba

Turnaj Street Floorball League 2023 | foto: Český florbal

Zbrusu nový ročník KFC Street Floorball League startuje! A hned na úvod letní série proběhne velký turnaj přímo v pivovaru Holba. Víkend 8. a 9. června v Hanušovicích přitom nenabídne jen sportovní klání, ale také bohatý kulturní program. Navíc se bude hrát o hodnotné ceny.


Dvoudenní turnaj pod širým nebem se uskuteční vůbec poprvé v historii SFL. Zahájení připadá na sobotní ráno, kdy začnou kromě zápasů i prohlídky pivovaru a další doprovodné aktivity. Chybět nebude chillzóna generálního partnera KFC, kde ve volných chvílích načerpáte spoustu sil. Hlavní partner ČEPS obstará dovedností soutěž o ceny z Fanshopu Českého florbalu, občerstvení včetně alko a nealko nápojů zajistí domovský pivovar Holba.

Těšte se i na hudební festival, jenž se plánuje od sobotních 17 hodin a poběží do 22. hodiny. Představí se kapely Kameron, Upside Down a Sammael, na jejichž vystoupení jsou všichni fanoušci srdečně zváni. Vstupné je zdarma. Následně se týmy budou moci zúčastnit ještě hospodského kvízu o další hodnotné partnerské ceny.

Co se týče ubytování, přespání je zajištěno ve stanovém městečku, jež disponuje plným sociálním zázemím. Neváhejte na tento florbalový festival pozvat i přátele či rodinu, s nimiž si pohromadě užijete nezapomenutelný víkend plný florbalu a zábavy.

A jaké ceny čekají na nejúspěšnější týmy? Vedle hlavních cen v podobě voucherů na 3 000 Kč do restaurace KFC a na 10 000 korun na nákup florbalového vybavení od Florbalexpert získají týmy také piva od pivovaru Holba. Každý tým obdrží také 1 000 korun na občerstvení od KFC, kterou lze společně využít v rámci týmu při nedělní cestě domů. Bojovat se ovšem bude také o lístky na letošní mistrovství světa mužů v Malmö a o VIP vstupenky na domácí šampionát žen 2025 či merchandising domácího šampionátu.

Zároveň stále máte super šanci se zaregistrovat na některý z příštích turnajů Streetu! Volná místa nabízí Liberec a Karlovy Vary, zatímco aktuálně je plno jak v Praze, tak v Brně i Českých Budějovicích, kde se můžete hlásit na pozici náhradníků. Registraci provedete prostřednictvím ONLINE FORMULÁŘE.

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se