Boleslav obhájila titul! V prodloužení rozhodl Šebek

Předvýběr.CZ Florbal MB - Mistr ČR 2021/2022 | foto: Martin Flousek

Superfinále Livesport Superligy již zná svého mistra, kterým se po roce znovu stala Mladá Boleslav! V duelu, který rozhodovalo až prodloužení, vstřelil rozhodující branku Daniel Šebek.


Předvýběr.CZ Florbal MB – Tatran Střešovice 2:1p (1:0, 0:1, 0:0 – 1:0)

Více šancí si v úvodu duelu vytvořili hráči Střešovic, kteří si za svou aktivitu již v prvních minutách vysloužili také přesilovou hru. Z té sice branku nevytěžili, svého soupeře ale ani nepustili do žádné šance a skóre tak zůstalo dlouhých čtrnáct minut bezbrankové. V čase 13:26 halu rozbouřil Matěj Pěnička, který z prostoru velkého brankoviště načapal gólmana Lukáše Kříže a procedil mu balónek na přední tyčku.

Také ve druhé třetině oba týmy pokračovaly v opatrné hře a gól juniorského mistra světa tak dlouho zůstával tím jediným v celém zápase, pak se ke svému spoluhráči přidal svou trefou také Milan Tomašík a Boleslav tak vedla již 2:0. Nebo alespoň to si celá hala pár minut myslela, jenže potom Tatran sáhl po novince letošního play-off. Vzal si totiž trenérskou výzvu, na základě které byla tato branka po prozkoumání videa rozhodčími z důvodu přestupku odvolána.

Přesně 23 vteřin před druhou sirénou se navíc O2 arena otřásala v základech, neboť přišla vyrovnávací branka z hole střešovického Davida Šimka. To už ale byly všechny góly, které toto mužské superfinále v základní hrací době nabídlo, neboť se za nerozhodného stavu šlo do prodloužení. V tom pak jedinou akcí rozhodl mladoboleslavský Daniel Šebek.

Branky: 14. Pěnička, 63. Šebek – 40. Šimek. Rozhodčí: Gavlas – Mikula. Vyloučení: 2:3. Využití: 0:0. Diváci: 10 865. Zásahy brankářů: Bauer 16 – Kříž 13. | ONLINE

Sestavy:

Předvýběr.CZ Florbal MB: Bauer (Tomšík) – Suchánek, Gruber, Koláčný, Zakonov, Punčochář, Hemerka, Fořt – Šebek, Tomašík, Tadeáš Chroust, Bína, Tokoš, D. Beneš, Korych, Zoufalý, Curney, Pěnička, Natov.

Tatran Střešovice: Kříž (Jurco) – Mühlfait, Piskáček, Sládeček, Němeček, Pánek – Eliáš, Tlapák, Kreysa, Kún, Šimek, Sádlo, Kolísko, Čermák, M. Beneš, Havlas, Meliš, Švéda, Šindelář.

 

Sestřih a ohlasy:

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se